Morphoza | Betfair III
Following the first interior design & fit-out project that we have delivered at the beginning of 2016, to Betfair Romania, we started a new collaboration for an extended space of 1500 sqm. For the new workspace area, our client’s wish was to add new creative and flexible spaces in order to complete the initial concept: Betfair: The City Within The City.
betfair, romania, morphoza, interior design, build, furnish, city within the city
53965
single,single-portfolio_page,postid-53965,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Into The Future

Brief NTT Data Romania

With a view to expanding its team in 2016, the company decided to make the tallest building in Cluj-Napoca their new home at the end of 2015. Thus, the brief from NTT Data Romania included full design and execution services for their extended office space, as well as solutions for the optimal integration of their values and organisational culture into the design. Our full range of services together with our capacity to take responsibility for the whole project, from design to indoor installations, was our guarantee of a viable and smooth partnership.

Interior Design

The history of the company has inspired us to create the Into the Future concept for the furnishing inside the building. Our desire was to project their office space into another dimension, beyond the mundane life of each employee. That is because NTT Data Romania means innovative products, progressive vision and a leading position in IT in this area. Thus, whether we talk about the colours chosen or the installed equipment, each area of the building hosts elements that echo the main theme while at the same time each floor preserves its specificity.

The futuristic marks translate into cutting-edge technology including digital screens, video projectors, touch screens and other devices that ensure an efficient communication between the employees from all locations in Cluj.

 

All ten floors designed by Morphoza incorporate open-offices, course rooms, conference and video conference rooms fitted with state-of-the-art technology, dedicated interview rooms, a library, a circular terrace and there is also an entire leisure floor where employees can let their hair down.

Connectivity was the core element of all these areas together with our solution to incorporate all the organisational values into the design project. Each and every floor communicates with the employees in a different way, as the themes change from one level to another and incite to various actions: working in a team, communicating, being open towards clients, being creative, getting involved, contributing to life-long development, being innovative, and relaxing. The final result is the confirmation that our team understood what the needs of the beneficiary were, as well as those of the new generation, as most the NTT Data specialists are part of it.

 

NTT Data Romania’s Office won the “Most High-Tech” Award at the firtst office competition in Romania.

logo-themostoffice-CBRE

 

Testimoniale