Morphoza | Philippe Starck
philippe starck, cassina, design, furniture, interior design
51454
single,single-portfolio_page,postid-51454,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
philippe_starck

Philippe Starck

„Subversivă, morală, prietenoasă cu mediul, politică, plăcută: așa aș descrie munca mea în calitate de creator”, spune Philippe Starck. În ciuda numeroaselor sale proiecte – implementate sau în curs de implementare – recunoașterea la nivel mondial și cretivitatea sa neobosită nu l-au făcut să uite esența. Philippe Starck are o misiune și o viziune: creativitatea, în orice formă a ei, ar trebui să facă viața mai bună pentru un număr cât mai mare de oameni. Starck consideră că toată lumea ar trebui să fie parte din această misiune poetică, politică, subversivă, benevolă și pragmatică. El vorbește pe scurt despre gândul care l-a însoțit încă de la începutul carierei sale: „Nimeni nu este un geniu, dar toată lumea trebuie să ia parte la procesul creativ”.

 

De la produsele de uz zilnic, precum mobila sau storcătorul de fructe, până la design-ul revoluționar al yacht-urilor, al mașinilor electrice sau al hotelurilor care se vor a fi vibrante și inspiraționale, Starck nu s-a oprit niciodată din a împinge limitele design-ului contemporan.