Morphoza | Piero Lissoni
51447
single,single-portfolio_page,postid-51447,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
piero_lissoni

Piero Lissoni

pentru Cassina

Piero Lissoni, născut în 1956, este arhitect, art director și designer. Împreună cu Nicoletta Canesi, Piero Lissoni a fondat, în 1986, studioul Lissoni Associati. Prin Lissoni Associati, el a început să colaboreze în calitate de designer și Art Director cu câțiva dintre cei mai renumiți producători de mobilă din Italia și din lume. În 1996, creează Graph.x cu scopul de a dezvolta proiecte grafice.

 

Lucrările studioului cuprind proiecte de arhitectură, grafică și design industrial, dar și proiecte care variază de la mobilier, accesorii, bucătării, băi și soluții de iluminat până la proiecte de identitate pentru companii, publicitate, design de cataloage sau soluții de ambalare. Proiectele de design interior includ hoteluri, showroom-uri, standuri expoziționale, reședințe private, magazine și iahturi.